be2 hjelper deg å finne kjærligheten
GRATIS registrering

Om oss

be2 - firmaet

be2 er en av de førende matchmakingstjenestene. Det er vår oppgave å føre sammen sjelefrender til lykkelige forhold.
be2 har vokst jevnt siden den ble lagt ut på nettet i 2004, og denne siden tilbyr tjenester til over 20.000.000 medlemmer i mer en 30 land fordelt på 6 verdensdeler. Og vi vokser stadig: vi får 20000 nye medlemmer hver dag og våre 225 medarbeidere fra 41 ulike nasjoner sitter i 11 byer i verden for å sikre at medlemmene våre finner sitt livs kjærlighet.
 

Vår filosofi

Tjenesten vår er i motsetning til vanlige datingportaler rettet mot mennesker som søker etter et lykkelig og varig forhold. be2 er basert på en vitenskapelig analysemodell som er basert på psykologiske, antropologiske og sosiologiske kriterier for å måle hvordan to personer passer sammen. Vi presenterer kun medlemmer som du matcher spesielt godt med. Medlemmene våre er sikret anonymitet gjennom hele prosessen. Du kan selv bestemme om, når og hvem du vil dele personlige opplysninger med.
 

Våre løfter for din sikkerhet:

  1. Kvalitetssikring : Våre medarbeidere på kundeservice er ansvarlige for å vedlikeholde og overvåke sidene våre. Hvis du opplever at noen forholder seg upasset kan du gjerne informere vår kundeservice.
  2. Personlige opplysninger : E-postadressen og telefonnummeret ditt er fortrolig og kommer under ingen omstendigheter til å bli offentligjort for andre medlemmer.
  3. Profilopplysninger : Vi overvåker alle kunngjøringer og bilder før vi frigir dem på be2s hjemmeside. Ansvarlige ser over alle opplysninger medlemmer legger inn på siden, og bestemmer om det kan bli offentliggjort eller ikke. be2 sikrer at profilene til medlemmene våre stemmer overens med våre generelle forretningsbetingelser.
  4. Sikkerhet ved nettbetaling : be2 bruker SSL (Secure Socket Layer) som er en protokoll for sikker overføring av informasjon på nettet (eller andre networks). Vi bruker et sikker bestillingsformular, noe som betyr at alle opplysninger på formularet er kryptert (kodert til ugjenkjennelige tegn). Ingen eksterne kan se opplysningene du har oppgitt.
  5. Pålitelig tjeneste : be2 kommer aldri til å lage uekte profiler for å kunstig forstørre partnerlisten din. be2 vil heller aldri kunstig forsøke å øke antall kontakter, meldinger eller diskusjoner på siden.
Fornøyde brukere